ABOUT

The 3rd edition of CJFF is kindly sponsored by the Danish Film Institute and produced in cooperation with Jazzdanmark, 41Shadows, Borups Højskole, Kulturhavn, Gloria Biograf and Copenhagen Jazz Festival.

Det er tredje gang at Copenhagen Jazz Film Festival afholdes, og denne gang (for andet år i træk) som en del af den årlige landsdækkende VinterJazz Festival i Danmark.

Dette års program indeholder livemusik, filmvisninger, udvalgte film i konkurrence og særligt inviterede film. Festivalen finder sted i både Gloria Biograf og på Borups Højskole.

I Gloria Biograf vises udvalgte film, der konkurrerer om årets publikumspris, og på Borups Højskole afholdes en særlig event, med filmvisning, live musik og debat.

Udover festivalsprogrammet i februar vil der i løbet af året være visninger udenfor København i samarbejde med lokale arrangører. Tidligere er der afholdt visninger i samarbejde med spillestedet The Standard i København, biografen Øst for Paradis i Århus, Victoria Biograf i Sorø og Nicolai Bio i Kolding.

Festivalens øvrige samarbejdspartnere:

Det Danske Filminstitut /Cinemateket
41Shadows
Borups Højskole
Kulturhavn
Gloria Biograf
Copenhagen Jazz Festival
Jazzdanmark

International partnerships: